mican

Filmmys med...

Kategori: My life

... mig själv :) Ska kolla på Harry Potter, jag verkar typ vara den enda som gillar den? 
Imorgon blir en rolig dag. Klockan tio åker jag till Älmhult där mina fina släktingar bor. Ska först gå i lite affärer, eller  det finns bara två affärer där tror jag det är JC och Scorett. Sen ska jag på barnkalas åt min lilla kusin som fyllt fem nu. Hon är jättegullig :) Stannar väll där till fem ungefär sen måste jag hem och träffa tjejkompisarna för lite förfest och sen åker vi och festar på Balders! Sjukt nice. Ska kolla min film nu.
Just nu:

Hörs imorgon om jag hinner blogga ;) Fullt upp ni vet..

Åh blir så glad

Kategori: My life

Hej, blev jätteglad när jag loggade in på bloggen och såg att jag fått många kommentarer! :) 
 
Kom precis hem med bussen från Karlshamn, var där med min kompis Elin och kollade runt i affärer. Jag köpte ingenting men det beror på att jag inte behöver något nu. Jag är så duktig asså alla kläder är ju så fina men endå köper jag inget för jag vet att jag har kläder så det räcker! :) Det är fredagkväll och jag känner mig helt forever alone här hemma, tänker stanna inne hela kvällem och bara kolla film. Det är rätt mysigt.
 
Tog en god fika med Elin inne på gallerian, morotskaka. Muuums!

Drar till skolan nu

Kategori: My life

Jag har idrott första lektionen, därför har jag idrottskläder :) Har inte pallat sminka mig idag..
bye

Ny bikini

Kategori: Shopping

140 kronor bara :) Topen är från Intersport och trosorna från Bikbok.

Såhär ser mitt nya linne ut på mig

Kategori: Ego


Ny topp

Kategori: Shopping

TJA! Idag var jag i skolan som vanligt, tråk och sådär. Efter skolan åkte jag med min syster och shoppade, jag köpte typ inget vill spara pengarna. På bilderna är allt jag köpte. En ny glittrigt silvrigt linne, lösnaglar och lösögonfransar. Linnet är finare på mig än vad det är på galgen. Ba tyckte den inte såg lika fin ut på bilderna som i verkligheten ;( Allt kommer till användning på lördag då är de fest!

Bild från stranden

Kategori: My life

Hemma nu vi låg och solade i nästan tre timmar tror jag :) Doppade mig tre gånger i havet också fast det var lite kallt men det är skönt att svalka sig. Ska äta kebab nu. Ikväll är det innebandy träning, klockan nio börjar den liksom rätt sent jobbigt..

Lets go to the beach

Kategori: My life

Jag mådde skit i morse ärligt talat jättedåligt men sen sov jag i tre timmar och vaknade av att syrran smsade och frågade om jag ville till stranden jag sa ok för nu mår jag bra igen :) Så nu ska jag till stranden och steka i min fina bikini.

Lite om idag

Kategori: My life

Hej igen, var som sagt på Metalldagen idag med vänner och kollade David Lindgren och Timotej. Dom var bra fast inte jättebra... Jag tog gratis korv me brö och gratis glass där, hihi lycklig man tackar aldrig nej till gratis right?;) Nu ska jag spela monopol med mina syskon! Hörs


Timotej ! Haha tänkte på en sak, alla dom är bonda!

Min bloggdesign

Kategori: My life

Asså den jag har nu är en gratisdesign som jag bara tänkte ha en liten tid tills jag gjort en själv men det har inte blivit av liksom. Men ikväll ska jag börja fixa på den nya designen. Det kommer ta tid innan den är klar men bara så ni vet det kommer komma en assnygg senare! Min blogg ser tråkig ut nu tycker jag inga bilder i headern men jaja som sagt jag ska fixa det :)

Metalldagen

Kategori: My life

Fixat mig nu och ska möta upp en kompis om två timmar, vi ska gå på Metalldagen. Där är det lite karuseller för småbarnen och gratis fika och lite uppträdande i parken. David Lindgren ska sjunga. Förra året var Eric Saade här. Vet inte hur vädret är men tar shorts endå och en grå vanlig baströja! Tror tröjan är mammas men skit samma ehe.. This is my look today:
Alltid lockigt hår men jag tycker det är fint :)
Hejdå! Vi hörs senare ;)

...

Kategori: My life

Its hard to forget someone who gave you so much to remember.
No relationship is ever a waste of time. If it didnt bring you what you want it taught you what you dont want...
Gammal bild på mig och min mamma, för hon är världens bästa <3

Solglasögon med kedja, me like

Kategori: My life

Godmorgon! idag ska jag spela innebandy, kulkul. Imorgon vill jag åka på en liten shoppingtrip behöver en ny bikini och solglasögon. Alla mina bikinis är för små måste ha någon som passar till Spanien. Det är nu 16 dagar kvar tills jag åker, haha har en nerräknare på mobilen. Jag vill ha nån bikini med en knallig färg typ gul eller rosa? Häftigt.
Och om jag hittar köper jag såna här solglasögon :

PUSS

Kategori: My life

Hej. Idag har jag varit i skolan och blabla orkar inte skriva om vad jag gjort för det är inge spec precis.. Var nöjd med hur jag såg ut idag det va fint, har ingen bild sorry men hade på mig svarta jeans, rosa magtröja och lockigt hår. Har alltid lockigt hår nu mitt hår ser tråkigt ut när det är platt. Går väll igenom en fas eller nått du vet man brukar ha såna tider med ett speciellt utseende sen ändras det. Och oftast blir det bara bättre och bättre ju :)
Ska laga mat nu jag är duktig, ska bli kyckling med ris och bearnaisesås!

Söt jag var haha

Kategori: Ego

Kolla en bild jag hittade från när jag gick i sjuan :)

Glass med frukt

Kategori: My life

Idag var terminens första skoldag efter sommarlovet och allting känns som vanligt igen, endå rätt kul att vara tillbaka. Jag går i nian nu, coolt att vara äldst på skolan ;) Hähä gulligt att se alla småttingar som börjat sjuan nu går runt och ser rädda ut.
Efter skolan åt jag glass med nektarin, vindruvor och chokladsås, visst ser det gott ut ? Vädret är skit så ska kolla film nu med min kille, han har gått ut skolan och har inget jobb så han bor hos mig lite nu, mysigt :)

Hello Kitty

Kategori: My life

Jag har från och med nu bestämt att sköta mina tänder extra bra för att få dom vita och hålla dom rena och fräsha, inga hål! Ska borsta fyra gånger om dagen! OCH skölja med flour varje morgon. Jag har ätit godis nästan varje dag nu den senaste veckan konstigt att tänderna inte frätit sönder haha.
Kolla min nya tandborste, sweet :)

Snabbt kvällsinlägg

Kategori: Ego

Hej, håller på att kolla en skräckfilm på tv och passar på att blogga nu i pausen. Jag har egentligen inget att skriva om vill gå och mysa med min älskling! Slänger in lite bilder på mig :)
Goooonatt

Härlig dag med min pojkvän

Kategori: Kärlek

Idag är det verkligen sommar här i den lilla byn jag bor i, solen skiner och jag och min kille kom precis hem från att ha varit vid en liten sjö. Har solat och badat. Vi simmade, flöt, kramades och kysstes i vattnet. Mys <3 Kanske ska tillbaka dit sen och bada igen!  Ha det bra alla :)

Islandshäst

Kategori: My life

Dagen i fredags var jobbig för jag var på begravning, om nån skulle undra liksom :/
I Söndags red jag islandshäst, åkte till ett ställe där man får låna hästar och rida ut en runda. Kvarnbacka hette det. Solen sken hela dagen och i två timmar skrittade och töltade vi med hästarna, det var jätteroligt och vi hade en mysig fikapaus med smörgåsar och kladdkaka. Min häst.. Eller menar hästen jag lånade var ett mörkbrunt sto som hette Kolbra. Haha efter att ha ridit så länge i dom hårda sadlarna hade man lagom ont i rumpan ;(

Jobbig dag idag vi hörs imån

Kategori: My life

Säg hej till min nya kompis sololjan

Kategori: My life

Köpt en sak jag aldrig provat innan men varit lite nyfiken på, den fungerar som solskydd fast bättre den gör dig brunare också! Typ perfekt? Har hört att man ska vara försiktig med såna här produkter och bara använda det om man redan har färg och är van vid solen. Inga problem för mig :)
Imorgon ska jag förmodligen till havet igen och då ska jag testa den. Nu för tiden är sola det ända jag gör känns det som, vill ju vara brun! Det är fint. Kan nästan säga att jag blivit lite beroende av att vara solbränd jag passar inte som blek.
Och till hösten kommer ett stort svårt val för hur jag ska hålla mig brun, sola solarium eller använda brunutansol? :( 
tre mobilbilder från havet idag:
Godnatt :)

Spotify

Kategori: Tips

Ska till havet och steka

Kategori: My life

Min syster ringde och frågade om jag vill åka till havet och självklart vill jag det. Det är inte ofta det är soligt så får passa på att sola medans det är det ju. Är det knäppt att duscha innnan man ska till havet? För det ska jag göra nu :) Kram på er!
bilder från förra gången vi var på stranden

Goda chokladmuffins

Kategori: My life

Mumsar i mig två chokladmuffins nu efter innebandyträningen, gott en stor och en liten :)

Till alla girls

Kategori: My life

Ett litet smart tips till alla girls som använder ppiller! För att komma ihåg att ta de varje dag ställ in en påminnelse på mobilen. Kan va lätt att glömma ta det så varför inte ha en liten påminnelse som ringer varje dag, haha jag själv skulle aldrig kommit ihåg det annars :)

Tjäna pengar på bloggen via bloggerfy

Kategori: My life

Good morning sötisar. Varit en riktigt datanörd idag har inte gjort annat än suttit här vid min kära laptop och fixat och donat med bloggerfy. Fick ett mail om att man kan tjäna pengar genom annonser och sponsring på bloggen från deras sajt. Ni med blogg borde testa :) Det är enkelt och ger mer läsare. Och såsmåningom kanske man tjänar pengar också? Ha en bra dag !

snyggt iPhone skal

Kategori: My life

Jag satt och kollade på skal till min iPhone och hittade en hemsida som heter www.nymobil.se och dom hade sjukt snygga skal. Kan tänka mig beställa detta rosa, hur gulligt som helst ju passar mig :) Dom har ett stort sortiment med skal i olika färger och stilar som passar alla, rekommenderar.

Här är två skal därifrån, klicka på bilderna om du vill komma till sidan.

Kvällstankar

Kategori: My life

Har fått en ny favoritlåt, One more night med Maroon 5. Har den på hjärnan hela tiden den är bra :)

Klockan är rätt mycket och nyduschad ligger jag här i sängen, kollar på film och smsar med min kille. Mysigt, jag älskar kvällarna när man kan koppla av och ba ligga i sängen tills man ska sova och inte göra nånting mer än ta det lugnt. Jag tänker så mycket innan jag ska sova och oftast drömmer jag om det jag tänkte på innan jag somnade. Sen ibland kanske man tänker på läskiga saker så tänker man "nej nu måste jag tänka om något bra istället annars drömmer jag om något läskigt".. Haha känner någon igen sig eller verkar jag helt knäpp nu? Ikväll går tankarna åt vad jag ska göra på söndag! Ska nämligen rida islandshäst med lite trevligt folk, det blir.. spännande. Jag har inte ridit på flera år. Hoppas jag drömmer om det :) Sov gott.
Ny profilbild här på bloggen :)

Måste träna

Kategori: Träning

Nu ska jag träna tills jag knappt kan stå, känns som det var längesen jag pressade mig själv har varit slö med träningen! Ska först ut och springa, 3 km, sen köra ett hårt pass hemma styrketräning i minst 45 minuter. Sittups och armhävningar, upphopp, plankan, alla möjliga övningar jag kan komma på och bra rumpövningar behövs med ehe. Kommer kännas bra efteråt ;) nu kör vi... snart ska ba vila en liiiiten stund!
mina fina lila hantlar :)

ny säng, thanks mum

Kategori: My life

Idag har jag och mamma varit i Karlshamn på JYSK och köpt en ny säng till mig, en stor säng! 120x200 det blir bra behöver mycket plats.. Haha eller inte jag som är liten, nej men det är fint och skönt med större säng min förra var bara 90?
Måste även köpa skolsaker.. Mappar och häften, för snart börjar skolan igen -.- Ska börja nian, hört att det är en rätt chill årskurs.
Mitt hår :/ Ibland ser det blont ut ibland oranget och ibland ljusbrunt? Endå ganska fint. Imorgon ska jag färga det IGEN. Snälla hår bli bra nångång :´)

Resor

Kategori: Resor

Åh älskar och alltid älskat att resa, se och uppleva nya saker. Om jag kunde skulle jag åkt till varenda land som finns i hela världen. Har varit i endel länder och om nån månad ska jag åka till Spanien, sjukt kul.
Tänk att åka till Dubai? Typ världens finaste stad. Har ni hört om att dom byggt upp konstgjorda öar som bildar en miniatyr av världen? Så himla häftigt och alla är hur rika som helst där. Dom har världens högsta torn, världens dyraste hotell mm. Den roligaste resan jag gjort var till USA förra sommarn.
Länder jag varit i:
- Danmark
- Frankrike
- Finland
- Tyskland
- Kroatien
- Italien
- Österrike
- USA
- Belgien
Länder jag vill besöka:
- Mexico
- Thailand
- Spanien
- Nya Zeeland
- Australien
- Dubai (vet inte vad landet heter?)
- Island
- England
Som mål innan jag dör ska jag besökt alla de länderna :)
jag new york
Jag i New York förra året

9 månader

Kategori: Kärlek

Idag har jag och min älskling varit tillsammans 9 månader, ikväll ska vi ha filmmys med chips och cola! gottegrisar hehe..
Det är så underbart att ha pojkvän, det är det finaste man kan ha.. Någon som älskar dig lika mycket som du älskar den. Alltid någon som finns för dig och ställer upp för dig. Fina minnen och mysiga planer för framtiden. Har bara haft ett seriöst förhållande i hela mitt liv och det är med David, aldrig älskat någon såhär mycket. Nobody could ever replace him <3

Fin klocka

Kategori: My life

Kolla min fina klocka jag har på mig, fick den från mormor i konfirmationspresent :)

På stranden idag

Kategori: Ego

jag
jag

Vart på stranden

Kategori: My life

Idag har jag varit några timmar på stranden, och det var jätteskönt att sola och bli brun. Badade inte det var alldeles för kallt. Så tråkigt det är sommar och havet är iskallt :( Ska iväg och grilla nu. Här är en bild på mig jag tog i bilen påväg till havet! :)

Just nu...

Kategori: My life

...ska jag fixa naglarna, men vet inte vilken färg har många att välja på! :) Sen ska jag gå till maxi och köpa hårfärg och färga håret. Mitt silvershampo har hjälpt jättemycket mot det gula och mitt hår är rätt fint nu men ska färga det en sista gång endå! Det måste bli perfekt ;)





Ha de bra, vi hörs

Igårkväll

Kategori: My life

Hej! Är nyvaken och trött. Igår var det fest hos min kompis! Hade jättekul men gick hem rätt tidigt.
Känns som det var en evighet sen jag var på fest senast, har saknat det. Musiken och dansen och alla glada folk!
Idag ska jag lyssna musik och chilla hela dagen. Hejdå.



Nu börjar innebandyn igen

Kategori: Träning

Idag var de säsongens första innebandyträning för min del. Det var jättekul att börja träna igen :)

innebandybilder på mig och mitt lag. Nummer 12 är jag!




Nu väntar sängen och kanske kolla någon film. Ska ringa älskling också saknar han <3

Tips blondering

Kategori: Tips

blond
Hej! Här kommer bra tips för dig som vill bli blond! Av egen erfarenhet har jag skrivit vad jag tycker om dom olika färgerna.

1.MOOD:


Den är billig men kvaliten är inte lika bra. Skulle inte rekommendera den om du ska färga från brunt till blont men den är bra till fägning av utväxt.  

2.Depend


Den här vill jag rekommendera starkt! Till ett rimligt pris får man en färg som är lätt att använda, lätta instruktioner och de bästa: en jättefin hårfärg! Den fungerar bra för att gå från brunt till ljust och lika bra från ljust till ännu ljusare. Det tar inte mer än 40-50 minuter att använda. Har du långt hår köp två förpackningar.

3.LOREAL PARIS



Den är jättelätt att använda men färgen varar inte länge den tonas bort efter några hårtvättar. Annars blir färgen jättefin och inte gul! Den luktar gott och håret blir glansigt och fint efteråt :)

4.Garnier

Tyckte inte om denna färgen! Den tog lång tid och blev gult och efterbehandlingen funkade inte så bra håret kändes slitet efterråt. minuspoäng till denna !

Färgat

Kategori: My life

Hej igår färgade jag håret igen kunde inte stå ut med den orangea färgen, man ska egentigen vänta 2 veckor innan man färgar igen de slits ju väldigt mycket... Jag väntade en dag men mitt hår är endå inte särkilt skadat. Bra. Det blev gult men med silvershampo kommer det bli bra!
Jag tänkte på en sak.. Det är rätt svårt att veta vilken av alla olika hårfärger man ska använda när man ska blondera håret, jag själv har testat rätt många och kanske kan göra ett collage med tips på vilka som är bra och vilka som inte är det? :)

Jag under tiden färgen satt i.


Måste skryta lite om hur gullig min kille är

Kategori: Kärlek

Igår på morgonen var jag och min syster och shoppade lite men jag köpte ingenting!? tråk.. Hittade en jättefin tröja på bikbok men köpte den inte och sen ångrade jag mig.. :(
meeeeen senare på dagen kom min pojkvän till mig och han sa att han hade en överraskning! :) Han hade köpt en tröja till mig OCH det var exakt samma tröja jag ville köpa på bikbok! aw så himla gullig. Blev superglad <3

Batman bio igårkväll

Kategori: My life

Godmorgon! Igårkväll var jag på bio med min familj och pojkvän, oups har glömt vad filmen hette men det var den nya batman filmen. Den var väl helt ok gillar egentligen inte actionfilmer, men det var mysigt att gå på bio:)
Idag om det är fint väder vill jag åka till havet, fast nu när jag kollade ut ser det molnigt ut.. Ska färga håret idag med! JAAA bli av med den orangea färgen! ;)

Oranget hår typ sådär

Kategori: My life

Färgade ju håret igårkväll och...
Såhär blev det, det är ju inte klart ännu färgar de ljusare lite i taget. Och just nu ser de oranget ut men det blir bättre. Ha redan köpt en ny färgförpackning.Trivs inte i denna färgen :(

Present från mamma

Kategori: My life

En lila högtalare till Iphone :) Vet inte varför hon köpte den till mig men snällt var de! Fast måste erkänna att ljudet inte var jättebra men den duger endå. Finns säkert bättre denna var billig från Maxi. Men färgen på den var ju grymt fin passar till mitt rum.
Ingen träning idag lite ångest så har bara ätit lite mackor idag! Jag har latat mig vid havet med mamma idag och haha en rolig sak jag somnade i solen.. Hur skönt som helst :)
Visar bild på min nya hårfärg senare idag, spännande ;)

Hejdå fula bruna hår

Kategori: My life




walk with power

Kategori: Träning

Powerwalkade över en timme idag. Ni skulle bara veta vilken bra träning det ger. Med ett snabbt tempo på en lång sträcka är det en perfekt träning. Många tänker kanske varför inte springa istället det är ju jobbigare? Men powerwalk och löpning är bra att variera mellan. När du går arbetar rumpans muskler mer faktiskt än om du springer. Bästa sättet att gå är att börja med ett lugnt tempo och sedan öka efter tjugo minuter ungefär. Som uppvärmning. Om ni använder armarna i powerwalken ökas resultatet på träningen och det blir lättare att gå snabbt. Visst det kan se lite knäppt ut att använda armarna också? (kan jag tycka) Men det är bra! Glöm inte att ha bra skor med stöd i om ni ska ut och gå (eller springa såklart) så får ni inte ont i knäna :) 


Jag älskar träning och vill börja skriva om det, det är kul att dela med sig om kunskaper! Hej och ha de bra.

39 dagar kvar till...

Kategori: Resor

SPANIEN :) Ett tag till men längtar det kommer vara jättekul vi är rätt många från släkten som ska dit. Och det innbär mina småkusiner och dom är väll dom enda jag kommer umgås med där haha får va lite barnslig och ställa upp på deras lekar..

meee

caorle italien
(bilderna är från Italien)

Nytt smink

Kategori: My life

Har sminkat och fixat mig och kollat endel på OS, inget annat att göra haha :( Ikväll ska jag sova över hos min mamma, längesen jag träffade henne.. Måste fråga om hon kan beställa klipptid hos frisören till mig för guess what? Jag ska bli blond. Har en plan över hur jag ska undvika att håret blir oranget. Brukar bli det när man färgar från brunt till blont. Så ska färga det ljusare lite i taget. Först ljusbrunt och sen lägga i blondare slingor i det. Det kommer bli jättefint. Jag passar i blont gillar blont bättre!

och borste
Nytt puder och puderborste, fräsht

Shoppat

Kategori: Shopping

Hej! :)
Va iväg och shoppade idag och fick bland annat med mig dessa snyggingarna:

bikbok

oranget

hm

Shortsen är från Bikbok, det var rea på dom! Och båda linnerna är köpta på HM.

Jättenöjd.