mican

Bildbomb

Kategori: Resor

Italien:



italien utgång



italia poolen








Jag och syrran körde hårdträning på stranden (y)

Bilder från Venedig :
venedig

venedig







gondoler

Skönt att vara hemma

Kategori: Ego

Det är som alla alltid säger, borta bra men hemma bäst! Chillar och tar det lugnt nu skönt att höra svensk tv igen hehe!:) Idag har jag tränat hemma i en timme, bra. Men också gottat mig med massa choklad och kladdkaka, inte bra.
En lite konstig sak brukar ni också gå ner i vikt när ni varit utomlands? Tror de beror på att man inte äter lika mycket som hemma? Jag hade gått ner 3 kg när jag kom hem ba sådär. Men min vikt är lite så den går upp och ner hela tiden!

skjorta korshalsband svarta jeans

smile halsband skjorta

gammal skjorta från bikbok, svarta jeans JC, korshalsband från mamma:)

I´m back

Kategori: Resor

Hej igen! Det var så längesen jag bloggade att jag nästan glömt lösenordet!:/ Det var sjukt kul i Italien åh saknar stället. Staden vi spenderade resan på hette Caorle och låg i norra Italien. Vi gjorde samma sak varje dag: vaknade och åt fralla till frukost och sen sola och bada, äta pizzaslise, gå till poolen/stranden igen och sola bada, utgång på kvällen. Så såg schemat ut varje dag, förutom den dagen vi var i Venedig!
Vi åkte bil till Italien och det är en vääääldigt lång sträcka att köra på en dag så stannade i Österrike i två dagar i en jättefin stad. Zell am See hette den. Vill inte skriva så mycket vill visa bilderna från resan istället! Tänkte lägga upp bilder från Österrike i detta inlägget och bilderna från Caorle kommer upp på bloggen senare :)

utsikt över staden från berget

i österrike
vårt gulliga hotell:)

zee lam see



see lam zee
Min fina storasyster.

above the clouds
Jump above the clouds! Uppe på ett berg. Det vita bakom är molnen!

nico jagar mig
Haha jag gillar denna bilden:) Skulle se ut som vi flög men det ser mer ut som Nico (min syster) jagar mig!?

bananasplitt

see ya´




Nu åker vi

Kategori: Resor

Kommer inte blogga förrän jag är hemma igen, ha det bra :)

snygg brutta

förra sommaren

Kategori: Ego

Här är lite gamla bilder på mig :) Tror alla är från förra sommaren då jag var 14 år !
bjuder...

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

blondis :) Funderar på att färga det blont igen, fast inte lika gult och ljust som då, lite mer mörkblont vill jag ha! Det skulle vart nått hehe ! Ska sova nu godnatt.

Taggad till Italien nu

Kategori: My life

Åh taggad till resan nu, åker klockan fem på morgonen imån! Och att vi åker så tidigt är inga problem för mig precis för jag är så morgonpigg nu på sommarn :) Varje dag vaknar jag vid 6-7 tiden av mig själv, helt konstigt :( Men asså somnar såklart om igen det är för tidigt att gå upp då. 

Köpte lite smått som behövs på Maxi nyss. Vi kommer åka bil ner till Italien så köpte FRIDA-tidning, iaf något att göra... Fast vi har sån dvd i bilen med så det blir inte jättetråkigt :) Haha hittade flipflops på barnavdelningen för endast 10 kronor, wiie det är bra att ha liten skostorlek ibland. '

från maxi

Vet inte om jag kommer blogga mer innan jag åker annars bli detta sista inlägget tills jag kommit hem igen ! Hejdå!

Snygga skor

Kategori: My life

Ikväll blir det filmmys med min David, vi ska kolla Wallander som börjar snart. Ska gå och förbereda chips och sånt gott !
Snygga skor <3



haha fint nagellack jag har right ?:)

Just a nice picture

Kategori: Ego

rosa klänning i siden

Going to Italien

Kategori: Resor

På onsdag om bara 2 dagar alltså åker jag med min pappa och syskon till Italien! :) Jag har aldrig varit där, åh skönt att slippa allt regn och skitväder här hemma, där är det ju typ 30 grader varje dag. Så idag har jag börjat packa lite och valt ut vilka bikinis som ska med :)

till Italien

til italien inlägget

från bikbok

favorit pärlor

Den vita bikinin med pärlor på är min favorit, från bikbok.
Hejdå :)

Hej

Kategori: My life

Skulle egentligen ut ikväll men orkade inte mådde typ illa..pga av min dumma mens :( Så istället har jag vart och solat solarium, blev så glad när jag såg att Solariet hade "Happy hour"! Alltså att priserna var billigare just den timmen, 1 min= 1kr. Solade en kvart så det blev alltså endas 15 kronor :)



Sen efter jag kom hem igen slängde jag ihop en fin outfit, vitt linne med bar rygg, svarta jeans och klackar för att gå ut och fota lite. Men bilderna blev inte så bra kan iaf bjuda på en.. Inte så lätt med självutlösare ! Visst var skorna fina ?:) Hejdå !

vid orsjön

nicos jeffrey campell

Fredagen den 13:e

Kategori: My life

Har ni haft nån otur idag? Klockan 23.00 ikväll börjar skräckisen "Fredagen den 13:e" på kanal 5 ;) Vågar ni titta?? 


Fotbollsgolf

Kategori: My life

Hej! Idag har jag varit iväg med trevligt folk och spelat Fotbollsgolf :) Har ni testat det? Eller ens hört talas om de haha? Det var jättekul, är precis som golf fast med en fotboll. Banorna var ute på åkrar och i en kohage och det var en jättesöt liten kalv där som kom fram till oss.

kalven och jag

Jag och min nya kompis ;)

igårkväll

Kategori: Kärlek

Såhär firade vi vår 8-månaders dag, jag fick en ros <3 lycklig tjej!





hungrig, snart blir det tacos

Kategori: My life

Lite suddig bild sådär men min kamera är inte den bästa, vill ha en systemkamera! Nått annat jag med vill är att maten ska bli klar som älskling lagar :) ikväll blir det tacos och hyrd film och kanske efter de sola solarium?

På tal om tacos, hur nyttigt är det igentligen? Man kan ju tro att det är nyttigt eftersom det består av mest grönsaker men det är inte sant. Det ljusa tortillabrödet är en kaloribomb och om man dessutom tillägger gräddfil och salsasås blir det en riktig fettismåltid! ;(
Men det struntar jag i för den här gången :)
på altanen

Nya shorts

Kategori: My life

Köpte dessa shorts när jag var i Göteborg på BikBok:

bikbok

bikbok baksidan

sjukt snygga :D Nu räcker det med bloggandet för idag ska spela lite pingpong nu vi hörs!

Göteborg med älskling

Kategori: Resor

Hellu du, det var min killes födelsedag i måndags den 9e juli så pappa bokade hotell till oss i Göteborg, tack pappsen! Vi åkte upp med tåget och gick på Liseberg det var jättemys och roligt! iiih älskar karuseller. Förra sommarn vart jag på SixFlags i USA och där åkte jag en av världens högsta bergochdalbana, wiie den gick rakt ner ;)
Sen på kvällen gick vi till hotellet och fick gratis bufé, sjukt bra ju? Dagen efter innan vi skulle åka hem igen hann vi med lite shopping på Nordstan! ååh är så glad för jag hittade världens perfektaste svarta jeans som jag letat efter i hundra år, den känslan asså haha blev överlycklig :)

det var en lyckad miniresa här är tre bilder på mig därifrån:

min outfit i liseberg

min glass

sunglasses

åh ni ser det halsbandet jag har på bilderna? Det har gått sönder, tyckte om det jättemycket :( köpte det på ginatricot och nu finns det inte kvar...

Konfirmation

Kategori: My life

Under tre veckors tid nu på sommaren har jag gått på konfirmationläsning och nu är jag konfirmerad! Dom flesta kanske tycker det verkar jättetråkigt, men det var faktiskt rätt kul. Man måste inte lära sig allt om gud som jag trodde först! Är rätt stolt över att jag vågade sjunga solo en hel vers inför hela kyrkan på konfirmationsdagen, jag sjunger ju typ aldrig men är endå rätt bra på det :)
Här är lite bilder från "konfan":

tårtorna


mm mums mina goda tårtor!

kåpan


presentöppning


Presentöppning :) Jag fick 1650 kronor, vaser, klocka, två korshalsband, ljusstakar, rihanna-cds, tre läppglans som min syster köpt i USA !